Journal

Uansett hvor ferien i Danmark går hen, kan myke vevde tekstiler bidra til å skape den helt rette sommerstemningen – sammen med kjeksis, strandsand og kald rosé.
En forfriskende start på dagen er en selvfølge for de fleste mennesker, men en daglig morgendusj har ikke vært en naturlig del av hverdagen i særlig mange år.
Å lage mat og spise i naturen bringer folk tettere sammen og gjør måltidet til en spesiell opplevelse, mener kokk og kokebokforfatter Mikkel Karstad.
Her får du hans personlige oppskrift på dampede blåskjell, som er en lett, rask, sunn og billig middag for hele familien.
Filleryen er på alle måter et spesielt produkt: Teppet minimerer svinn i vår tekstilproduksjon og har samtidig en spennende historie bak seg.
For skuespiller Ellen Hillingsø bringer våren og lyset med seg en helt ny energi, og i år betyr de lysere tidene noe helt spesielt.
Ved å vaske og pleie sengetøyet på riktig måte bidrar du til å forlenge levetiden – og holde tekstilene i best mulig stand. Samtidig sikrer du en sunn seng.