Choose language
JULEDUKEN white
Før musen over bildet for å zoome
JULEDUKEN white
JULEDUKEN white
JULEDUKEN white
JULEDUKEN white
JULEDUKEN white

JULEDUKEN white

NOK 1 800,00


   På lager
Antall
Design: Bodil Bødtker-Næss

Det ikoniske motivet på JULEDUKEN høytideliggjør julen som hjertenes fest, og er et nostalgisk signaturdesign i damaskkolleksjonen.

Motivet er designet av Bodil Bødtker-Næss, som var med i den indre kretsen av tekstilkunstnere rundt Georg Jensen Damask på 1970-tallet. Hun står også bak det klassiske påskedesignet fra samme periode. De flettede julehjerter og stiliserte grankvistene har i mer enn 40 år vært synonymt med julefeiring. Designet er i mange hjem en uunnværlig del av julen.

Den hvite varianten gir duken en enkel, klassisk og stilfull fremføring. Legg denne løperen på bordet og merk hvordan julestemningen sprer seg. Matchende stoffservietter kompletterer uttrykket.

MERK! Angitte mål er mål etter vask.
Vis mer
Vis mindre
Se også
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.