Damask julekalender 2019


DAMASK JULEKALENDER 2019Velkommen til den store julekalenderen vår som tilbyr vakkert design hver dag frem til jul.
Du kan se frem til duker, sengetøy, håndklær og mye mer til ekstra gode priser – helt frem til julaften.
Vi åpner en ny luke med et nytt tilbud hver dag, men du kan allerede nå få en idé om hva du har i vente nedenfor.  

Husk også å følge med i nyhetsbrevet vårt hvor vi har mange spennende konkurranser
og overraskelser til deg. Du kan abonnere på nyhetsbrevet her.

Psst ... Tilbudene i kalenderen er bare tilgjengelige på de dagene
som står oppført nedenfor, fra klokken 8:00 til 23:59


1. desember

SøndagFavoritter til kjøkkenet

1. luke i julekalenderen skjuler en samlet pakke med de lekre COLOURBLOCK oppvaskhåndklær og EGYPT kjøkkenhåndklær i stilige farger. Myke kjøkkenhjelpere, vevet for å tørke – og for å se vakre ut på kjøkkenet ditt.

2 stk. COLORBLOCK oppvaskhåndklær og 1 stk. EGYPT kjøkkenhåndkle

Normalpris: NOK 480
Kalendertilbud: NOK 340

2. desember

MandagDen beste vennen til dukene dine

Vakre underlag til duken med en like vakker rabatt. Et dukunderlag holder duken på plass og beskytter bordet mot flekker og fuktighet. Underlaget får samtidig frem det beste i damaskduken din og sikrer det fine, myke fallet langs alle kanter og i hjørnene av duken.

30 % rabatt på dukunderlag i alle størrelser, slik at damaskduken din alltid tar seg flott ut.

3. desember

TirsdagServietter til hverdags og til fest

Å dekke et bord med omtanke, enten det bare er for deg selv eller for gjester, er en glede som gir god stemning rundt bordet. Den tredje luken i adventskalenderen har et tilbud til deg som liker å gjøre noe spesielt ut av borddekningen – både til julens selskaper og til hverdagens måltider rundt bordet.

4 stk. servietter i fargen Deep Red

Normalpris: NOK 540
Kalendertilbud: NOK 395


4. desember

OnsdagJULELØPEREN med Bodil Bødtker-Næss’ opprinnelige julemønster, er et av damaskkolleksjonens mest populære design og en fast del av julen i mange hjem. Med den elegante bordløperen kan du lett dekke et vakkert julebord som gjør seg godt både til hverdag og fest.  

30 % rabatt JULELØPEREN i størrelse 50x140 cm eller 50x165 cm.

Velg mellom fargene Deep Red, Red, Blue Gold, Winter Grey.


5. desember

TorsdagArne Jacobsens tidløse design

Den femte luken i adventskalenderen er til deg som setter pris på funksjonelt design på bordet.

ARNE JACOBSEN bordbrikker er det ideelle supplementet til en elegant borddekning Bordbrikkenes populære mønster er valgt fra Arne Jacobsens etterlatte skisser og ble lansert i 2002 som en hyllest til den danske arkitekten til 100-årsjubileet hans.

4 stk. ARNE JACOBSEN bordbrikker i rektangulær eller oval. Velg mellom fargene Opal Grey eller Antracit

Normalpris: NOK 920
Kalendertilbud: NOK 635

6. desember

FredagBak den sjette luken i adventskalenderen finner du ekte hverdagsluksus til kjøkkenet

Kjøkkenpakken består av det vakre COLOURS oppvaskhåndkle og to stilige NORS kjøkkenkluter. Begge design er skapt med fokus på de mange gjøremål i kjøkkenet. Tørkeevne og holdbarhet er i toppklasse. Skjem bort deg selv eller noen du bryr deg om, med hverdagsluksus til kjøkkenet.

1 stk. COLOURS oppvaskhåndkle (velg mellom fargene Army Green og Navy Blue) og 2 stk. kjøkkenkluter NORS (i fargen Navy)

Normalpris: NOK 350
Kalendertilbud: NOK 250


7. desember

LørdagHåndtegnet design til soverommet

Vi vil nå åpne den sjuende luken i adventskalenderen, og ønsker en håndtegnet klassiker velkommen.

Andreas Engesviks elegante design er en klassisk favoritt i sengetøykolleksjonen vår. En myk klassiker i 100 % egyptisk bomull med vakkert håndtegnet mønster. Det stille og underspilte designet fremmer kvaliteten i vevingens karakter, og gjør dette sengetøyet til et elegant innslag på soverommet.

Kjøp det stilige sengetøyet, ENGESVIK by hand, i mørkeblå, Navy Blazer, og i alle størrelser med hele 25 % rabatt.

Kjøp dagens kalendertilbud

8. desember

SøndagMyk, mykere, frotté

Bak den åttende luken i adventskalenderen finner du en myk pakke av beste sort.

Frottépakken vår er hverdagsluksus for hele familien. Håndklærne er vevd i 100 % egyptisk bomullsfrotté i mykeste kvalitet, og med svært gode tørkeegenskaper. Alle de tykke frottéhåndklærne er prydet med et vevd logo som prikken over i-en.  En herlig luksus i hverdagen og et dekorativt innslag i hjemmet.
Frottépakken fås i fargen Slate og inneholder:

2 stk. badehåndklær (str. 70x140 cm)
2 stk. gjestehåndklær (str. 40x70 cm)

Normalpris: NOK 1360
Kalendertilbud: NOK 9259. desember

MandagStilig design under juletreet

Bak den niende luken i adventskalenderen finner du et av de nyeste tilskuddene til Bodil Bødtker-Næss' populære juledesign.

JULETRETEPPET, med juledukens gjenkjennelige mønster, er skapt med fokus på både kvalitet og design. Teppet skal kunne vare i mange år og med tiden bli et tradisjonsrikt innslag i julen. Det åttekantede juletreteppet forener godt håndverk med nostalgi og hyller julen som hjertenes fest.

Start en ny juletradisjon med 25 % rabatt på juletreteppet i fargene Blue Gold, Deep Red eller Winter Grey.


10. desember

TirsdagLuksuslakener til soverommet

Som man reder, ligger man – og bak den tiende luken i adventskalenderen vil vi gjerne slå et slag for den gode nattesøvnen.
Re opp sengen med et lekkert laken som holder seg der det skal. Våre slitesterke lerretsvevde lakener hjelper en god nattesøvn på vei, og holder seg flotte vask etter vask. Myk og behagelig hverdagsluksus som ser elegant ut på soverommet fordi det alltid ligger pent på sengen.

Spar 25 % på de vakre hvite lakenene våre i alle størrelser.

11. desember

OnsdagHyggestunder i lysets skjær

Julaften nærmer seg og vintermørket har for alvor senket seg over by og land. Den ellevte luken i adventskalenderen er til hyggestundene innendørs i den kommende tiden.

Levende lys er en uunnværlig del av hyggestemningen og et stilig element i innredningen. Utvalget vårt av lange lys passer sammen med mange av kolleksjonens øvrige design, og gjør det enkelt å skape et vakkert helhetsinntrykk på bordet.
Pakke med fire lys – velg mellom fargene Deep Red, Deep Blue, Red, White og Grey:

Normalpris: NOK 125
Kalendertilbud: NOK 80

12. desember

TorsdagHverdagsluksus til familiens minste

Alle fortjener å oppleve gleden ved godt design – både store og små. Med den tolvte luken i adventskalenderen kan du skjemme bort familiens minste med lekker hverdagsluksus.

Det elegante BABY SQUARE hettehåndkle i delikat design av 100 % GOTS-sertifisert økologisk bomull svøper barnet ditt inn i silkemyk komfort etter badet eller på en kjølig morgen. Med den tolvte luken i adventskalenderen kan du kjøpe hettehåndkleet i den vakre, nedtonede Off-white til en spesielt god pris

Normalpris: NOK 600
Kalendertilbud: NOK 460


13. desember

FredagKle sengen i myk luksus

Drømmer du også om å innhylle soverommet i velvære og stil? Da er den trettende luken i adventskalenderen akkurat noe for deg.

Et vakkert sengeteppe skaper ro på soverommet og gjør sengen stilig om dagen også. Vårt elegante KUBUS sengeteppe er designet i en blanding av viskose og bomull, som føles like mykt og varmt som det ser ut.

Spar 30 % på KUBUS i str. 190x260 cm og 260x260 cm. Velg mellom fargene Castlerock, Dusty Green og Navy Blazer.

14. desember

LørdagInviter vinteren til bords

Bak den fjortende luken i adventskalenderen gjemmer det seg en damaskduk i et nobelt design – perfekt til de mange hyggelige middagene i den kommende tiden.

SNEFNUG er designet av tekstilkunstneren Jette Nevers, som er inspirert av snøfnuggets renhet og stille tilstedeværelse i verden. Hennes enkle design og stramme uttrykk skaper ro på bordet til alle tider av året. I den dype fargen Blue Abyss forsterkes det rene designet, mens snøfnuggene toner frem som stjerner på kveldshimmelen.

Kjøp SNEFNUG duken i fargen Blue Abyss med hele 25 % rabatt, og spre den gode stemningen rundt bordet.

15. desember

SøndagSov søtt og mykt

Den femtende luken i adventskalenderen tilbyr deg klassisk sengetøy med en følelse av luksus og et personlig preg.

ENGESVIK by hand er et elegant sengetøy med håndverket som den bærende kraften. Den norske designeren Andreas Engesvik har håndtegnet mønsteret, som en hyllest til tanken om det enkle liv. Linjene i mønsteret er opprinnelig tegnet opp med blyant og deretter vevet inn i et 100 % egyptisk bomullsstoff av erfarne vevere.

Spar 25 % på det stilige sengetøyet i fargen hvit og i alle størrelser.  16. desember

MandagSett prikken over i-en med julekuler

Mens julaften nærmer seg pynter vi opp og sørger for at julestemningen brer seg i hjemmet. Den sekstende luken i adventskalenderen er nettopp til deg som liker å gjøre litt ekstra ut av pyntingen i desember.

Julekulenes design er inspirert av Bodil Bødtker-Næss' ikoniske hjertemønster som hører JULEDUKEN til. Kulen har en matt overflate med det tradisjonelle julehjertet som en vakker og stemningsfull detalj. Klassikere på juletreet, i vinduet eller dekorativt samlet i en skål.

Pakke med fire julekuler – velg mellom fargene Red, White og Blue

Normalpris: NOK 340
Kalendertilbud: NOK 240

17. desember

TirsdagHverdagsluksus i magisk design

Bak den syttende luken i adventskalenderen gjemmer det seg en elsket klassiker i H.C. Andersens eventyrlige design.

H.C. ANDERSEN bordbrikker inviterer deg inn i en verden av eventyr og fantasi. De klassiske mønstrene utstråler eventyrlig fortellerglede som smitter. Selv små barn blir fanget inn i dette magiske universet og går på jakt etter eventyr. Bordbrikkene kommer i en serie på tre forskjellige pakker med to av H.C. Andersens mest populære eventyr i hver.

2 stk. H.C. ANDERSEN bordbrikker i fargen Zink Velg mellom tre forskjellige pakker

Normalpris: NOK 920
Kalendertilbud: NOK 330

18. desember

OnsdagVelvære til deg og gratis gave

Når kulden setter inn, må det åpnes opp for litt ekstra luksus og komfort inne. Den attende luken er til deg som vil skape en atmosfære av velvære på badet.

Vi har satt sammen en flott pakke vaskeekte hverdagsluksus som bare blir bedre i bruk. Håndklærne er vevd i 100 % egyptisk bomullsfrotté i mykeste kvalitet, og med svært gode tørkeegenskaper. Alle håndklærne er prydet med et vevd logo som prikken over i-en.

Frottépakken er tilgjengelig i fargen Deep Navy og inneholder:

2 stk. badehåndklær (str. 70x140 cm)
2 stk. gjestehåndklær (str. 40x70 cm)

Normalpris: NOK 1360
Kalendertilbud: NOK 925


19. desember

TorsdagTil hyggestunder i sofaen

Den nittende luken i adventskalenderen tilbyr det lune TRIPP pleddet – perfekt til hyggestundene i de kalde månedene.

TRIPP er designet av Bent Georg Jensen, som var Georg Jensen Damasks ledende designer i mange år. Det geometriske mønsteret forestiller en trapp, som gjentas og bare brytes av en vertikal strek. TRIPP pleddet fås i 100 % lammeull og er akkurat like mykt og lunt å ta på som det ser ut.

Kjøp TRIPP pleddet i fargen Grey med hele 30 % rabatt og gjør deg klar til hygge og varme i sofaen eller i kosekroken.

20. desember

FredagDentjuende luken i adventskalenderen oserav velvære og egenpleie

Vår vakre KIMONO er lett og klassisk i et enkelt design til langsomme morgener og hyggestunder.

Den vaffelvevde kimonoen er en klassiker i kolleksjonen og fås også i en variant med et lett fôr av myk frotté som varmer og øker komforten ytterligere. Velvære fra morgenstunden og i mange år fremover.

Spar opptil 25 % på kimonoen, både med eller uten fôr, i fargene White og Slate.21. desember

LørdagKjøkkenpakke til glede og nytte

Den tjueførste luken tilbyr vaskeekte hverdagsluksus til deg som setter pris på ekstra funksjonelt design.

Kjøkkenpakken består av ABILD oppvaskhåndkle i en kraftig lin- og bomullsblanding og to stilige LINEN kjøkkenkluter i 100 % lin. Begge design er skapt med fokus på de mange gjøremål i kjøkkenet. Tørkeevne og holdbarhet er i toppklasse. Perfekt til å skjemme bort deg selv, men like opplagt som gave i adventstiden.

1 stk. ABILD oppvaskhåndkle og 2 stk. LINEN kjøkkenkluter i fargen Dark Grey.

Normalpris: NOK 320
Kalendertilbud: NOK 260


22. desember

SøndagKlassikere i borddekkingen og en gratis gave

Bak den tjueandre luken gjemmer det seg en sann klassiker i borddekkingen. Stoffservietter er en ekstravagant hverdagsluksus som kan gjøre bordet elegant på et øyeblikk.

Servietten er med sitt enkle design et vakkert og stilrent tilskudd til borddekkingen. Velegnet som prikken over i-en ved de store middagene, men også som et stilig innslag ved en enkel frokost. En liten, ekstravagant luksus som inviterer til å gjøre litt ekstra ut av borddekkingen.

Kjøp 4 stk. SERVIETTER i en valgfri farge og få hele 20 % rabatt.

23. desember

Mandag


Velvære til tekstilene dine

I morgen banker julen atter på døren, og det store festbordet skal igjen dekkes med alt som hører julen til.

Bak den tjuetredje luken gjemmer det seg derfor litt praktisk velvære til de vakre tekstilene som pryder bordet disse dagene.

Julens mange hyggestunder betyr at duker, bordbrikker, servietter m.m. jobber overtid. Derfor kan de få glede av vårt spesialvaskemiddel til lin- og bomullsprodukter, som både bevarer farger og klarhet – vask etter vask.

Spar 20 % på DAMAVASK og hold tekstilene dine flotte lenge.

24. desember

Tirsdag


Bak den 24. luken gjemmer det seg en konkurranse om en elegant ARNE JACOBSEN-duk i fargen Opal Grey i en valgfri størrelse i kolleksjonen og 8 servietter i samme farge.

Vinneren vil bli kontaktet direkte. Konkurransen gjelder bare i dag 24/12 frem til kl. 23:59.

Følg med på nyhetsbrevet der vi informerer om konkurransen på dagen.

Riktig god jul fra alle oss til alle dere.