Velg språk
JULETRETEPPE Deep Red
Før musen over bildet for å zoome
JULETRETEPPE Deep Red
JULETRETEPPE Deep Red

JULETRETEPPE Deep Red

NOK 940,00
Juletreteppet i signaturdesign er en lenge etterlengtet tilføyelse til damaskkolleksjonen. Det åttekantede juletreteppet med ikoniske motiv fra JULEDUKEN forener håndverk, kvalitet og nostalgi med julens høytideligheter.

Motivet er designet av Bodil Bødtker-Næss, som var med i den indre kretsen av tekstilkunstnere rundt Georg Jensen Damask på 1970-tallet. Hun står også bak det klassiske påskedesignet fra samme periode. De flettede hjulehjerter og stiliserte grankvistene har i mer enn 40 år vært synonymt med julefeiring. Designet er i mange hjem en uunnværlig del av julen. Juletreteppets utforming kroner designet med en fin stjerne, som også hører med til høytiden.

Den mørkerøde varianten er vevd i tone-i-tone nyanser i julens ikoniske farge. Den gir juletreteppet en enkel, klassisk og stilfull fremføring, som vil vekke glede i mange år fremover. Generasjon etter generasjon.

Juledesignet fås også som duk, spisebrikke og bordløper.

Vis mer
Vis mindre
Mest populære
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.