Velg språk
JULETRETEPPE Winter Grey
Før musen over bildet for å zoome
JULETRETEPPE Winter Grey
JULETRETEPPE Winter Grey

JULETRETEPPE Winter Grey

NOK 940,00
   På lager
Antall
Juletreteppet er det nyeste tilskuddet til vårt signaturdesign i damaskkolleksjonen til den søte juletiden. Det åttekantede juletreteppet med det ikoniske motivet fra JULEDUKEN forener håndverk, kvalitet og nostalgi og feirer julen som hjertenes fest – og er nå tilgjengelig i den vakreste grå farge.  

I Winter Grey får juletreteppet et spesielt elegant uttrykk når vinterhimmelens fine grå nyanser møtes i det ikoniske designet. Fargen danner et flott underlag for juletreet i all sin glans, enten det er pyntet med naturmaterialer, massevis av gull og sølv, en mangfoldighet av farger eller et monokromt juletema.

Motivet på juletreteppet er designet av Bodil Bødtker-Næss, som var med i den innerste kretsen av tekstilkunstnere rundt Georg Jensen Damask i 1970-årene, og som også står bak det klassiske påskedesignet fra samme periode. De flettede julehjertene og de stiliserte grankvistene har gjennom mer enn 40 år vært synonymt med julestemning, og designet er i mange hjem en uunnværlig del av julen. Utformingen av juletreteppet kroner designet med en fin stjerne, som også hører høytiden til.

Str. 130 X 130 cm

Juledesignet fås også som duk, spisebrikke og bordløper.

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.