Velg språk
KIMONO White
Før musen over bildet for å zoome
KIMONO White
KIMONO White

KIMONO White

NOK 1 140,00


   På lager
Antall
Eksklusiv hvit vaffelvevd kimono i egyptisk bomull av beste kvalitet, som gir en spesiell følelse av velvære og luksus. Med sitt enkle klassiske snitt passer kimonoen både til menn og kvinner.

I hvitt er den vaffelvevde kimonoen en elegant versjon av den helt klassiske morgenkåpen som ikke tar opp plass i reisekofferten. Lys, lett og perfekt til langsomme dager.

Kimonoen er designet av vårt eget designteam med fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. Den vaffelvevde kimonoen er en klassiker i kolleksjonen og fås også i en variant med et lett for av myk frotté, som varmer og øker komforten.
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.