Velg språk
KIMONO+ with terry Slate
Før musen over bildet for å zoome
KIMONO+ with terry Slate
KIMONO+ with terry Slate
KIMONO+ with terry Slate

KIMONO+ with terry Slate

NOK 1 750,00


   På lager
Antall
En varm utgave av den klassiske, vaffelvevde Georg Jensen Damask-kimonoen med et lett for av myk frotte som varmer og øker komforten enda mer. Den eksklusive mørkegrå kimonoen i egyptisk bomull av beste kvalitet gir en spesiell følelse av velvære og luksus. Med sitt enkle klassiske snitt passer kimonoen både til menn og kvinner.

I den vakre gråsorte skiferfarge er den vaffelvevde KIMONO+ en raffinert versjon av en tidløs morgenkåpe. Lekker, varm og ganske uunnværlig på kjølige dager.

Kimonoen er designet av vårt eget designteam med fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. Den vaffelvevde kimonoen er en klassiker i kolleksjonen og fås også i en lett variant uten for, som ikke tar opp plass i reisekofferten.
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.