Velg språk
Kimonoer
Farge

Kimonoer

Skap spastemning på badet med en eksklusiv kimono i samme ypperlige kvalitet som kjennetegner hele Georg Jensen Damask-kolleksjonen.

LINEN kimono Sand/Off-White
SMALL/MEDIUMMEDIUM/LARGELARGE/XLARGE
LINEN kimono Blue/Sand
SMALL/MEDIUMMEDIUM/LARGELARGE/XLARGE

Les mer om kvaliteten til Kimonoer

Kimonoene våre fås i flere design og er sydd i velkjente materialer fra vårt tekstilunivers: lekker bomull, lin av høyeste kvalitet og myk frotté som brukes som for i den varme varianten. Ren hverdagsluksus som bidrar med mykt velvære fra morgenstunden, på en varm sommerdag eller ved vinterbading i minusgrader. Rent velvære for kropp og sjel.

Kimonoen er et tidløst plagg. Et plagg som hyller livet og langsomheten. I dag handler det mer enn noen sinne om å sette ned tempoet og skape plass til ro og harmoni i en travel hverdag. Her hjelper kimonoen på vei med sitt myke vesen som svøper kroppen i luksus og gjenskaper følelsen av søndag og andre stille stunder med klokken innstilt på uendelig. Alle kimonoene fra Georg Jensen Damask er designet slik at de passer til både menn og kvinner med sitt klassiske snitt.

Den eksklusive, vaffelvevde kimonoen er en klassiker i damaskkolleksjonen og fås både med og uten for. Vi anbefaler varianten med frottéfor til kjølige dager, når vi trenger en særlig varm omfavnelse. Den luksuriøse kimonoen i en lekker linkvalitet har sterke referanser til fortidens vevetradisjoner hos Georg Jensen Damask, hvor alt ble vevd i lin, og linkimonoen prydes også av en brodert logo på brystet som en spesiell detalj og et kvalitetsstempel. I tillegg har linmodellen en viss tyngde, slik at den faller pent og passer til både menn og kvinner.

En kimono er opplagt både som velvære for deg selv eller som en eksklusiv gave til én du har kjær. Det er en gave som gir hverdagens rutiner en følelse av luksus og velvære. Til farsdag. Til morsdag. Til din elskede. Til vinterbaderen. Eller til brudeparet som er glad i å omgi seg med luksus og vil nyte å kunne pakke to kimonoer i lin eller de lette utgavene i vaffelvevd bomull i kofferten til bryllupsreisen.
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.