Choose language
Kimonoer
Produkter
Farge
Designere

Kimonoer

I de vaffelvevde kimonoene/morgenkåpene for både menn og kvinner får du en egen følelse av velvære og litt luksus i hverdagen.

KIMONO + M/FOR
SMALL/MEDIUMMEDIUM/LARGELARGE/XLARGE
SMALL/MEDIUMMEDIUM/LARGELARGE/XLARGE
KIMONO
SMALL/MEDIUMMEDIUM/LARGELARGE/XLARGE
LINEN kimono Blue/Sand
SMALL/MEDIUMMEDIUM/LARGELARGE/XLARGE
LINEN kimono Sand/Off-White
SMALL/MEDIUMMEDIUM/LARGELARGE/XLARGE

Les mer om kvaliteten til Kimonoer

I de vaffelvevde kimonoene/morgenkåpene for både menn og kvinner får du en egen følelse av velvære og litt luksus i hverdagen. Kimonoene leveres med og uten for, i to slitesterke farger som matcher resten av kolleksjonen.
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.