Choose language
Kjøkkenhåndkle
Produkter
Farge
Designere
Temaer

Kjøkkenhåndkle

Skap en vakker helhet på kjøkkenet med kjøkkenhåndklær som  harmonerer med oppvaskhåndklærne dine. I tillegg er gjør følelsen av hverdagsluksus kanskje jobben på kjøkkenet litt hyggeligere?

Kjøkkenhåndklær fra Georg Jensen Damask er svært behagelige. De er av den samme høye kvaliteten som oppvaskhåndklærne i sortimentet og byr på en fantastisk tørreevne og fargeekthet, så de holder sig pene vask etter vask. De har samme størrelsen som oppvaskhåndklærne, så de ikke fyller mer enn nødvendig i kjøkkenskapet.

Georg Jensen Damasks kjøkken- og oppvaskhåndklær supplerer hverandre på det vakreste vis.
Skapt til å henge side om side. De har ulike funksjoner, men samme opprinnelse i dansk designtradisjon og en omhyggelig designprosess med vekt på funksjonalitet, og et klassisk uttrykk der kvaliteten står frem i hver lille detalj.

Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.