Kjøkkenklut

Opplev gleden ved en kjøkkenklut som i all sin enkelthet er en fryd for både hender og øyne.

Kjøkkenkluter til kjøkkenarbeidet


Kjøkkenkluter er et av kjøkkenets viktigste hjelpemidler. Vi bruker dem til rengjøring flere ganger i løpet av dagen, og derfor er det viktig å prioritere en kjøkkenklut som er enkel å vri opp og tørker raskt. På den måten blir jobben på kjøkkenet litt morsommere og ikke minst mykere. I vår kolleksjon finner du både kjøkkenkluter i lin og bomull i flere forskjellige farger. Uansett materiale er kjøkkenklutene alle designet med utgangspunkt i optimale tørkeegenskaper og en lang holdbarhet. I tillegg til de funksjonelle kvalitetene blir kjøkkenklutene kun mykere og mykere for hver vask og eldes med ynde og eleganse.

En kjøkkenklut i lin eller bomull er ikke minst en gevinst for miljøet på grunn av materialet, som er spesielt holdbart og kan brukes igjen og igjen – vi kaller det hverdagsluksus til kjøkkenet.

Kjøkkenklutens fremste oppgave


Selv om kjøkkenklutens viktigste formål er rengjøring og avtørking av overflater, gjør det selvfølgelig ikke noe at den er skapt i et stilig design.  Kjøkkenklutene ligger ofte fremme på kjøkkenbordet eller henger til tørk over springen, og er derfor et synlig innslag i kjøkkenets innredning. Vårt utvalg av kjøkkenkluter er designet til å være elegante tilføyelser i det moderne kjøkken, der estetikken også spiller en stor rolle. Det store fargeutvalget gjør det enkelt å matche kjøkkenklutene med kjøkkenets øvrige tekstiler, blant annet oppvaskhåndklær og kjøkkenhåndklær, og dermed skape et vakkert helhetsinntrykk i rommet.

En kjøkkenklut i lin eller bomull


Lin og bomull er begge gode materialer når det kommer til kjøkkenets mange arbeidsoppgaver. Tidligere vevde vi alt i lin, men med tiden har bomullens gode egenskaper medført lanseringen av en kjøkkenklut designet i 100 % bomull. NORS og LINEN kjøkkenkluter er vidt forskjellige i design og uttrykk, men felles for dem er de gode tørkeegenskapene og en slitesterk kvalitet. Fargeutvalget er nøye overveid, slik at kjøkkenklutene vil passe inn i ethvert kjøkken og tilføre verdi i en travel hverdag. Uansett om du velger en kjøkkenklut i bomull eller lin, er du sikret en uunnværlig hverdagsluksus som gjør kjøkkenlivet enklere og mer elegant.

Kjøkkenkluter til borddekkingen


Kjøkkenklutene trenger ikke bare være beregnet til jobben på kjøkkenet. De gjør seg også godt i borddekkingen som stilige servietter – perfekte på morgenbordet, men også ved mere formelle anledninger. Med vårt store fargeutvalg kan du enkelt finne kjøkkenkluter i en farge som matcher din borddekking og den ønskede stemningen på bordet – uansett om du velger en strikket bomullsklut eller en vaffelvevd kjøkkenklut i lin. Kjøkkenklutene er også fine i bunnen av brødkurven eller som et dekorativt omslag rundt det nybakte brødet. Det er ganske enkelt hverdagsluksus med mange forskjellige funksjoner.