Kjøkkenklut

Kjøkkenkluter er et av kjøkkenets viktigste hjelpemidler. Vi bruker dem til rengjøring flere ganger i løpet av dagen, og derfor er det viktig å prioritere en kjøkkenklut som er enkel å vri opp og tørker raskt. På den måten blir kjøkkenarbeidet litt morsommere. Vår kjøkkenklut er designet med utgangspunkt i optimale tørkeegenskaper og en lang holdbarhet. Kjøkkenklutene blir mykere og mykere for hver vask og eldes elegant.

En kjøkkenklut i bomull er ikke minst en gevinst for miljøet på grunn av materialet, som er spesielt holdbart og kan brukes igjen og igjen.

KJØKKENKLUTENS FREMSTE OPPGAVE


Selv om kjøkkenklutens viktigste formål er rengjøring og avtørking av overflater, gjør det selvfølgelig ikke noe at den er skapt i et stilig design. Kjøkkenklutene ligger ofte fremme på kjøkkenbordet eller henger til tørk over springen, og er derfor et synlig innslag i kjøkkenets innredning. Vår kjøkkenklut er designet til å være en fin tilføyelse i det moderne kjøkken, der estetikken også spiller en stor rolle. Det brede fargeutvalget gjør det enkelt å matche kjøkkenklutene med kjøkkenets øvrige tekstiler, blant annet oppvaskhåndklær og kjøkkenhåndklær, og dermed skape et vakkert helhetsinntrykk i rommet.

KJØKKENKLUTER TIL BORDDEKKINGEN


Kjøkkenklutene trenger ikke bare være beregnet til jobben på kjøkkenet. De gjør seg også godt i borddekkingen som stilige servietter – perfekte på morgenbordet, men også ved mere formelle anledninger. Med vårt store fargeutvalg kan du enkelt finne kjøkkenkluter i en farge som matcher din borddekking og den ønskede stemningen på bordet. Kjøkkenklutene er også fine i bunnen av brødkurven eller som et dekorativt omslag rundt det nybakte brødet. Kjøkkenkluten er ganske enkelt et funksjonelt og fint tekstil til kjøkkenet.