Velg språk
KUBUS pute Dusty Green
Før musen over bildet for å zoome
KUBUS pute Dusty Green
KUBUS pute Dusty Green
KUBUS pute Dusty Green

KUBUS pute Dusty Green

NOK 750,00
   På lager
Antall
En grafisk strikket pute med rot i en stolt designtradisjon og en tidløs grønn farge. Blandingen av bomull og viskose sikrer en behagelig myk kvalitet og får mønsteret til å fremstå både levende og elegant. Kvalitetsdesign som får følelsen av luksus frem på soverommet, i stuen, og hvor puten ellers får sitt hjem.  

I fargen Dusty Green får puten en nordisk fremtoning, hvor man nesten kan lukte skogen og våren. Bruk puten til å skape et ensfarget grønt univers med referanse til naturen eller i vakker harmoni med andre KUBUS-farger og design i kolleksjonen.

KUBUS-designet er skapt av vever og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, som gjennom mange år i front for Georg Jensen Damask også var drivkraften i designutviklingen. Det geometriske mønsteret består av en kombinasjon av sikksakk-rekker og gåseøye-ruter, som skaper dybde og dynamikk. Designet har tidligere vært i kolleksjonen vår med duker, men får nå nytt liv som pute og fås også som sengeteppe.
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.