Velg språk
KUBUS pute Winetasting
Før musen over bildet for å zoome
KUBUS pute Winetasting
KUBUS pute Winetasting

KUBUS pute Winetasting

NOK 750,00
   På lager
Antall
Design Bent Georg Jensen

En klassisk pute med rot i en stolt designtradisjon. Blandingen av bomull og viskose sikrer en behagelig myk kvalitet, og får mønsteret til å fremstå både levende og elegant. Kvalitetsdesign som får frem følelsen av luksus på soverommet, stuen eller der hvor puten nå får sitt hjem.

KUBUS-designet er skapt av vever og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, som gjennom mange år i fronten for Georg Jensen Damask også var drivkraften bak designutviklingen. Det geometriske mønstret består av en kombinasjon av sikksakk-rekker og gåseøye-ruter, som skaper dybde og dynamikk. Designet har tidligere vært i vår duk-kolleksjon, men får nå nytt liv som pute og fås også som sengeteppe.

Med fargen Winetasting hylles sanseligheten og et fargemettet univers. Bruk puten til å sette stemningen, eller få en vakker helhet sammen med de øvrige KUBUS-fargene og -design.

Se også matchende puter og pledd her
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.