Velg språk
KUBUS sengeteppe Dusty Green
Før musen over bildet for å zoome
KUBUS sengeteppe Dusty Green
KUBUS sengeteppe Dusty Green
KUBUS sengeteppe Dusty Green

KUBUS sengeteppe Dusty Green

NOK 2 160,00


   På lager
Antall
Et grafisk sengeteppe med rot i en stolt designtradisjon og en tidløs grønn farge. Blandingen av bomull og viskose sikrer en behagelig myk kvalitet og får mønsteret til å fremstå både levende og elegant. Sengeteppet bidrar med en følelse av luksus på soverommet og dekker sengen vakkert om dagen.

I fargen Dusty Green får sengeteppet en nordisk fremtoning, hvor man nesten kan lukte skogen og våren. Sengeteppet er med sin støvete grønne nyanse elegant kombinert med et vell av farger. Stemningen fullendes med KUBUS-puter som fås i flere farger, inkludert Dusty Green for et ensfarget univers med referanse til naturen.

KUBUS-designet er skapt av vever og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, som gjennom mange år i front for Georg Jensen Damask også var drivkraften i designutviklingen. Det geometriske mønsteret består av en kombinasjon av sikksakk-rekker og gåseøye-ruter, som skaper dybde og dynamikk. Designet har tidligere vært i vår kolleksjon med duker, men får nå nytt liv som elegant sengeteppe og fås også som pute.Om KUBUS sengeteppe og -puter:
  • Vevd av 60 % bomull og 40 % viskose.

  • Renses eller vaskes separat ved 40°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler at du bretter produktet helt ut innen vask og unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask.

  • Vi anbefaler at både puter og sengeteppe hengetørkes.

  • Spesielt for sengeteppet, som er tungt, anbefaler vi hengetørking over et bredt stativ eller rundstokk. Dermed unngås unødvendige bretter.

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.