Velg språk
Farge
Kategorier

Laken

Gjennomfør oppredningen på soverommene til store og små med eksklusive laken som sitter som støpt i hjørnene og alltid tar seg godt ut.

Med laken fra Georg Jensen Damask kan du gjenskape opplevelsen av å være på hotell. På grunn av den solide lerretsvevingen, blir laknene liggende der de skal, og sengen din vil alltid se nyoppredd ut. Laknene er myke og komfortable på grunn av den spesielle vevemåten og bomullens ekstra høye kvalitet. Fra flate-, til kuvert- og fasongsydde laken,uavhengig av hvilken type du velger, er de den lille detaljen som skaper en gjennomført helhet. En hverdagsluksus du bør unne både deg og sengen din.

Alle laknene er, i likhet med sengetøyet vårt, vevd av de beste kvalitetsgarn, som farges før de veves, for å sikre høyest mulig fargeekthet. De føres i klassiske farger, som passer til sengetøy-kolleksjonen og som holder like lenge som kvaliteten.
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.