Velg språk
LAKEN OVERMADRASS, Str. 90 x 200 x 8 cm
Før musen over bildet for å zoome
LAKEN OVERMADRASS, Str. 90 x 200 x 8 cm
LAKEN OVERMADRASS, Str. 90 x 200 x 8 cm

LAKEN OVERMADRASS, Str. 90 x 200 x 8 cm

NOK 750,00
   På lager
Antall
Design: Georg Jensen Damask

Eksklusivt mørkeblått laken for enkel overmadrass i 100 % lerretsvevd bomull. Myk og behagelig hverdagsluksus som hjelper en god nattesøvn på vei. Lakenet er konvoluttsydd, så det ligger godt på overmadrassen. Konvoluttlakenet går 25 cm inn under overmadrassen og er tilpasset en høyde på 8 cm.

Et konvoluttlaken i mørkeblått forener funksjonalitet med estetikk. Den klassiske marineblå fargen skaper både ro og dybde på soverommet og er et tidløst valg til overmadrassen. Fargen matcher med YPSILON- og ENGESVIK by hand-sengetøyet i Navy Blazer og OLDER-sengetøyet i Navy og Wine. I tillegg er det mørkeblå lakenet en finn kontrast til de klassiske hvite designene i kolleksjonen vår, inkludert NORTHERN LIGHT.

Kvalitet og funksjonalitet har i århundrer vært kjerneverdiene hos Georg Jensen Damask. Lerretsvevningen sikrer en høy slitestyrke, og vi bruker kun bomullsgarn av høyeste kvalitet. Garnet farges før selve vevningen for å oppnå den beste fargeektheten, så lakenet holder seg fint vask etter vask.

Det mørkeblå konvoluttlakenet er også tilgjengelig til dobbel overmadrass. I tillegg fås samme høye kvalitet som formsydd laken til rammemadrass og som flatlaken i flere standardstørrelser.

Se alt vårt lekre sengetøy her.

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.