Velg språk
Sett 2 stk. LINEN kjøkkenklut Walnut
Før musen over bildet for å zoome
Sett 2 stk. LINEN kjøkkenklut Walnut
Sett 2 stk. LINEN kjøkkenklut Walnut

Sett 2 stk. LINEN kjøkkenklut Walnut

NOK 160,00
   På lager
Antall
Design: Rikke og Kasper Salto

En vaffelvevd kjøkkenklut i 100 % lin av høyeste kvalitet er en hverdagsluksus som kombinerer estetikk og funksjonalitet. Hør er antiseptisk med spesiell evne til å motstå smuss, samtidig som det sterke materialet absorbere og frigjør lin fukt raskere enn andre tekstiler. LINEN-kjøkkenklut tørker derfor hurtig, og er også enkel å vri opp og arbeide med.

Bak designet står designduoen Salto i nært samarbeid med Georg Jensen Damasks eget designteam. De har en felles misjon om å lin tilbake på banen, og binde fortid og fremtid sammen. Tidligere vevde vi alt i lin. Vår lange erfaring med veving i kombinasjon med Rikke og Kasper Saltos enkle og moderne tilgang til design og fargesetting har blitt til flere klassiske linprodukter.

I fargen Walnut går form og innhold opp i en høyere enhet. De varme brune nyansene spiller på naturens egne farger. Samtidig imøtekommes lin-kjøkkenkluten med et moderne fokus på miljø og naturmaterialer. En elegant kjøkkenhjelp, som blir mykere i bruk og eldes med eleganse. Matchende oppvaskhåndklær i samme lekre linkvalitet kompletterer uttrykket.  

Str. 32 x 32 cm.

Se også matchende oppvaskhåndkleherVis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.