Choose language
LINEN-kjøkkenpakke
Før musen over bildet for å zoome
LINEN-kjøkkenpakke
LINEN-kjøkkenpakke
LINEN-kjøkkenpakke
LINEN-kjøkkenpakke
LINEN-kjøkkenpakke
LINEN-kjøkkenpakke
LINEN-kjøkkenpakke
LINEN-kjøkkenpakke

LINEN-kjøkkenpakke

NOK 205,00


   På lager
Antall
Unn deg selv litt hverdagsluksus i 100 % lin, som både kombinerer estetikk og god kvalitet. Vi har satt sammen en kjøkkenpakke med et LINEN-oppvaskhåndkle og en LINEN-kjøkkenklut i det populære, vaffelvevde designet. I tillegg til å pynte på kjøkkenet har produktene lang levetid. Begge produktene er spesielt godt egnet for kjøkkenbruk, siden lin har naturlig antiseptiske egenskaper og absorberer og frigjør fuktighet raskere enn andre materialer.

Kjøkkenpakken fungerer også godt som gave. Bruk den f.eks. som takk for invitasjonen neste gang du skal på middag, eller som litt ekstra til noen du bryr deg om.

Pakken fås i tre forskjellige farger – Blue Shadow, Dark Grey og Light Grey. Uansett hvilken farge du velger, er du garantert kvalitetssikkert håndverk med et dempet og stilig utseende.

Få kjøkkenpakken til:
Normalpris NOK 275.
Kampanjepris NOK 205

Kampanjen pågår frem til 31. desember 2018, så lenge beholdningen varer.
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.