• 60 dagers bytterett
  • Fri frakt v. kjøp over 600 NOK
  • Ingen tollgebyr
  • Norsk returadresse
Choose language
Lisbeth Bennedsen
Produkter
Temaer

Lisbeth Bennedsen

DAISY ble opprinnelig designet av Lisbeth Bennedsen på 1980-tallet. Med margeritten som motiv har hun skapt et tidløst design i velkjent damaskvevd kvalitet. Designet er som en blomstereng av små, elegante margeritter, som minner oss om en solskinnsdag.

Les mer om Lisbeth Bennedsen

Relansert i fargene Fennel og Drizzle, som matcher et moderne, nordisk look.
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.