• 60 dagers bytterett
  • Fri frakt v. kjøp over 600 NOK
  • Ingen tollgebyr
  • Norsk returadresse
Choose language
Margrethe Odgaard

Margrethe Odgaard

Som kunstner og tekstildesigner er Margrethe Odgaard (f. 1978) opptatt av tekstilene vi omgir oss med i hverdagen. Av deres betydning som en del vårt liv og kulturelle arv.

Les mer om Margrethe Odgaard

Hun er utdannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, Skolen for Design, og har siden 2005 arbeidet og hatt utstilling i Danmark og utlandet. Margrethe Odgaard har designet TAFFEL for Georg Jensen Damask.
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.