_Alt text

Ny farge

Åpne vinduet ....

og slipp himmelen inn. Georg Jensen Damask lanserer en ny, klar blåfarge, Bright Blue, i hele kolleksjonen. En blåfarge som er både nostalgisk og moderne på samme tid. Den forførende Bright Blue finner du på sengesettet Percale, på Abild-oppvaskhåndkle og kjøkkenhåndkleet 1959.




_Alt_text

Bright Blue

Innta blåtimen i horisontalen

Sengesettet Percale, som er mykt og matt sengetøy vevd i økologisk bomull, kan enkelt suppleres med laken i samme farge og kvalitet. Velg mellom fargene White, Light Blue, Walnut, Archive, Light Rose og den nye fargen Bright Blue.

_Alt_text

Spesialpris

Vårtekstiler

Lokk våren frem på kjøkkenet ditt med klassiske og funksjonelle favoritter. Med kjøkkenpakken Abild/1959 i fargen Wheat eller Flint får du Georg Jensen Damasks beste forslag til et oppvaskhåndkle med optimal tørkeevne og matchende kjøkkenhåndkle.

Før: NOK 400
Nå: NOK 290

_Alt_text

Gaveideer

Skjem bort brudeparet

Å ønske de nygifte til lykke med lekkert sengetøy er en eldgammel skikk og hos Georg Jensen Damask bevarer vi gjerne tradisjonen.

Sengesettet Facet er klassisk damaskvevd sengetøy med et enkelt geometrisk mønster, mens Original Stripe er damaskvevd i et stripete mønster inspirert av klassiske tekstiler til soverommet. Se de mange gaveideene til brudeparet og husk at vi alltid pakker gavene dine pent inn.




Inspirasjon

_Alt_text

NYHETSBREV

Få inspirasjon og nyheter

Som abonnent på vårt nyhetsbrev vil du motta tilbud, nyheter og inspirasjon direkte i innboksen din. Når du registrerer deg vil du motta en velkomstmail – husk å sjekke spamfilteret ditt. Merk under hvilke av våre butikker du bor nærmest – Da vil du også motta invitasjoner til arrangementer og lagersalg.

Du kan alltid melde deg av vårt nyhetsbrev

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

@georgjensendamask

_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text