Choose language
NANNA DITZEL damaskduk White
Før musen over bildet for å zoome
NANNA DITZEL damaskduk White
NANNA DITZEL damaskduk White

NANNA DITZEL damaskduk White

Før NOK 1 760,00
NOK 1 056,00
Spar NOK 704,00


   På lager
Antall
40%
Design: Nanna Ditzel

En klassisk damaskduk med rot i dansk designtradisjon. De enkle grafiske linjene i mosaikkmønsteret fra Nanna Ditzels hånd, kombinert med damaskveveteknikken, skaper et enkelt og harmonisk uttrykk, som tar seg elegant ut på duken.

Nanna Ditzel var en av Danmarks mest prominente designere. Under en utflukt til Sienna falt hun for de flotte geometriske mønstrene på søylene foran byens domkirke, og disse ga inspirasjon til Pisa-mønsteret som er innvevd i damaskduken. Med dette designet feires en ikonisk dansk designer, som hadde en dyp forståelse av tekstilkunst og estetikk.

I hvitt er NANNA DITZEL-damaskduken et klart valg som den helt klassiske hvite duken, som komplementerer en sann estetikers moderne innredning. Matchende stoffservietter fullfører udtrykket.

NANNA DITZEL-designen fås også som bordløper, dekkebrikker med matchende ensfarget serviett.Om damaskduker:
 • Vevd av 100% egyptisk, dobbeltvunnet, kjemmet bomull

 • Vaskes ved 60°C. Hvite damaskduker tåler vask ved 95°C.

Gode råd
 • Vi anbefaler at du folder produktet helt ut før vask og at du unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask. Vi anbefaler at dukene tørkes hengende, da dette gir et glatt resultat og er bedre for miljøet.

 • Husk å følge vaskeanvisningen. Vask ved 60 °C får bomullsfibrene til å åpnes, så duken blir helt ren. Mange tror de skåner duken ved å vaske ved 40 °C, men produktene er laget til å tåle høy temperatur.

 • Valg av størrelse på duken avhenger av hvor mye nedheng du ønsker. Vi anbefaler 20-30 cm på sidene og endene av bordet for at duken skal få penest fall. Har du eksempelvis et bord på 1 x 2 meter anbefaler vi størrelsen 140 x 240 cm.Vis mer
Vis mindre
 • Ingen tollgebyr
 • Fri frakt v. kjøp over 600 NOK
 • Sendes fra Danmark hver onsdag
 • 60 dagers bytterett
 • Norsk returadresse
 • Kongelig hoffleverandør
  Se også
  2 stk. CRYSTAL Shades
  2 stk. CRYSTAL Shades Før NOK 2 120,00
  NOK 848,00
  Info/kjøp
  CRYSTAL bordlampe
  CRYSTAL bordlampe Før NOK 1 690,00
  NOK 676,00
  Info/kjøp
  Mest populære
  Om Georg Jensen Damask

  Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

  Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

  I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.