Navnehåndklær

Pernille, Henrik og Gitte var noen av de mange navnene vi vevde i håndklærne på 1970-tallet. Med utallige design gjennom årenes løp, har mange av våre kunder som kjøper navnehåndklær i dag selv hatt et navnehåndkle som barn. Nå vil de gjerne gi et navnehåndkle som gave til sine egne barn eller barnebarn.

Da vi relanserte navnehåndklær i 2013 var det meningen at de bare skulle være i kolleksjonen i en kort periode, da vi feiret Bent Georg Jensens 90-års fødselsdag. Men suksessen ville ikke ta slutt, og siden har vi årlig hatt 3 levering er de ikoniske navnehåndklærne.
Navnehåndklær produseres alltid kun etter bestilling. Det vil si at vi gjennom en periode på 2-3 måneder samler opp ordre, hvor kundene våre selv bestemmer (innenfor 14 tegn) hva som skal stå på håndkleet. Veven må deretter settes opp til hvert av de bestilte navnene, som er årsaken til at det tar lengre tid å produsere.
Akkurat nå vever vi designet SQUARE som navnehåndkle. SQUARE ble designet av Bent Georg Jensen i 1970, den gang under navnet TERN. Håndkleet består av to grånyanser, og har alltid blitt vevd i 100 % egyptisk bomull. Du kan bestille SQUARE på vår nettbutikk.

Du kan alltid følge status gjennom vår bestillingsside.