Velg språk
Sett 2 stk NORS kjøkkenkluter Black
Før musen over bildet for å zoome
Sett 2 stk NORS kjøkkenkluter Black
Sett 2 stk NORS kjøkkenkluter Black
Sett 2 stk NORS kjøkkenkluter Black

Sett 2 stk NORS kjøkkenkluter Black

NOK 160,00
   På lager
Antall
Myk og deilig kjøkkenklut i den fineste bomull og en tidløst svart farge. For å oppnå en unik tørkeevne er kjøkkenkluten strikket med et spesielt vaffelmønster, som skaper små lommer til vannet. En annen viktig detalj er at kjøkkenkluten er lett å vri opp og etterlater ikke striper på overflaten du har tørket av.

En kjøkkenklut i svart er like praktisk som den er fin. Fargen er underspilt med en tidløs estetikk som vekker lykke på tvers av kjøkkentrender og er vakker sammen med alt fra eik til marmor. Blondekanten understreker at NORS-kjøkkenkluten er ren hverdagsluksus, som sprer både skjønnhet og glede når den er i bruk.

Bak designet står Susanne Nors, som er vever i klassisk forstand. Kjøkkenkluten er utviklet i nært samarbeid med Georg Jensen Damask i en felles utforskning av tekstilhåndverket. Susanne Nors har fordypet seg i den enkelte tråden med fokus på bindinger og kvaliteter for å skape tidløst, funksjonelt design inspirert av historiske teknikker. Fra det utsøkte NORS-oppvaskhåndkle i ren bomull til NORS-kjøkkenkluten, der mønsteret oppløser fornemmelsen av rett og vrang ved å ta seg flott ut fra begge sider.

Se også NORS-oppvaskhåndkleet, som akkurat som kjøkkenkluten kombinerer estetikk, funksjonalitet og originalitet.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.