Choose language
NORS-kjøkkenpakke
Før musen over bildet for å zoome
NORS-kjøkkenpakke
NORS-kjøkkenpakke
NORS-kjøkkenpakke
NORS-kjøkkenpakke
NORS-kjøkkenpakke

NORS-kjøkkenpakke

NOK 220,00


   På lager
Antall
Design: Susanne Nors

Forskjønn kjøkkenet med tidløst design og gjennomtestet funksjonalitet. Du kan glede deg til ren og skjær hverdagsluksus i ypperste bomullskvalitet. NORS-oppvaskhåndkleet er strukturvevd med stor dybde i designet, mens NORS-kjøkkenkluten er strikket i et mykt, vaflet mønster, og begge har en ganske enestående tørkeevne. NORS er designet med utgangspunkt i historiske teknikker for å imøtekomme nåtidens behov – og sprer både skjønnhet og glede i bruk.

Vårpakken inneholder:
1 stk. NORS-oppvaskhåndkle og 2 stk. NORS-kjøkkenkluter
Velg mellom fargene Dusty Blue, Dusty Green eller Dusty Lavender

Få kjøkkenpakken til:
Normalpris NOK 350
Kampanjepris NOK 220

Kampanjen pågår frem til 31. Mai 2019, så lenge beholdningen varer.
Vis mer
Vis mindre
Mest populære
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.