Velg språk
NORS oppvaskhåndklær Dusty Blue
Før musen over bildet for å zoome
NORS oppvaskhåndklær Dusty Blue
NORS oppvaskhåndklær Dusty Blue
NORS oppvaskhåndklær Dusty Blue
NORS oppvaskhåndklær Dusty Blue

NORS oppvaskhåndklær Dusty Blue

NOK 190,00
   På lager
Antall
Design: Susanne Nors

Et vakkert, strukturvevd oppvaskhåndkle i ypperste bomullskvalitet og en støvet blå farge. Vevd i en løs struktur som både har en optimal tørkeevne og gjør NORS-oppvaskhåndkleet ekstra mykt og lekkert. En født klassiker til kjøkkenet.

Fargen Dusty Blue er hentet i et maritimt univers og har et mykt nordisk uttrykk. De vakre blå og hvite nyansene inngår i en vakker synergi med oppvaskhåndkleets struktur og veving, og resultatet er et lite vevd kunstverk som sprer både skjønnhet og glede i bruk.

Bak designet står Susanne Nors som er vever i klassisk forstand. Oppvaskhåndkleet er utviklet i nært samarbeid med Georg Jensen Damask i en felles utforsking av tekstilhåndverket. Tradisjonelt har alle oppvaskhåndklær vært damaskvevde i en blanding av lin og bomull, men Susanne Nors har fordypet seg i den enkelte tråden med fokus på bindinger og kvaliteter og skapt et oppvaskhåndkle med samme eksklusive kvalitet og tørkeevne i ren bomull.

Se også NORS-kjøkkenkluten som på samme måte som oppvaskhåndkleet kombinerer estetikk, funksjonalitet og originalitet.Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.