Velg språk

NYHETSBREV

Meld deg på til vår kundemail og bli oppdatert på lanseringer av nye designer, eventer og salg på hjemmesiden

Vi gir ikke dine kontaktopplysninger videre til andre – og du kan til enhver tid avmelde nyhetsmailen.

Blant alle våre kundeklubbmedlemmer trekker vi 6 ganger i året lodd om 2 sett sengetøy etter eget valg til en samlet verdi av 4 320,- Neste loddtrekning er d. 5. november 2019.

Vinneren kontaktes direkte og offentliggjøres på www.georgjensen-damask.no


Navn:
E-mail:
 

Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.