Velg språk
NORTHERN LIGHT sengetøy Grey Blue
Før musen over bildet for å zoome
NORTHERN LIGHT sengetøy Grey Blue
NORTHERN LIGHT sengetøy Grey Blue
NORTHERN LIGHT sengetøy Grey Blue
NORTHERN LIGHT sengetøy Grey Blue

NORTHERN LIGHT sengetøy Grey Blue

NOK 1 630,00   På lager
Antall
Design: Bent Georg Jensen

Klassisk blåtonet sengetøy i beste damaskkvalitet i egyptisk bomull og et helt enkelt design som lyser opp på soverommet som nordlyset på himmelen. Naturfenomenets organiske former er oversatt til et stringent og tidløst mønster som skaper en guddommelig ro og hjelper søvnen på vei.

I fargen Grey Blue gjenkaller sengetøyet himmelrommets uendelighet og lar nordlyset danse på en gråblå bakgrunn som var det nattehimmelen selv. Fargen har en iboende letthet og harmonisk utstråling som sammen med det klassiske designet gjør sengetøyet svært egnet til å skape hotellstemning hjemme på soverommet. Den eksklusive følelsen av hotelluksus kan understrekes ytterligere med ekstra putetrekk i noen av NORTHERN LIGHT-kolleksjonens andre farger. Et laken fra Georg Jensen Damask i en solid lerretvev kompletterer uttrykket.

NORTHERN LIGHT-designet er skapt i 1991 av vever og tekstilingeniør Bent Georg Jensen som gjennom mange år i front for Georg Jensen Damask også var drivkraften i designutviklingen. NORTHERN LIGHT er en del av den betydelige designarven som Bent Georg Jensen har etterlatt seg innenfor tekstilenes verden. Som så mange andre av hans design fremstår det klassisk og nærmest selvfølgelig, samtidig som det er nyskapende og moderne i sin klare nøkternhet.  


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.