Velg språk
Notatbok
Før musen over bildet for å zoome
Notatbok
Notatbok

Notatbok

NOK 84,00
   På lager
Antall
Eksklusiv innbundet notatbok med elegant skinnomslag og Georg Jensen Damask-logo. I tillegg til det robuste omslaget har notatboken et bokmerke og en praktisk strikk i matchende farge. Sidene i notatboken har et mønster av små, diskrete kryss, som egner seg godt til både tekst, tall og tegninger. Et grafisk design som gjør det mulig med både ruter og linjer, og som kan benyttes etter behov og ønsker.

Alle de 160 sidene i notatboken er prydet med en logo, og øverst er det plass til tittel og dato. Notatbokens lette design og funksjonelle størrelse gjør den enkel å ta med til møtet eller på farten. Ideell i studiene, på jobben eller til hverdagens gjøremål og notater.
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.