Older Paris

Bak Older Paris står designduoen Morten Thuesen og Letizia Caramia. Siden 2013 har de designet uniformer for eksklusive restauranter og boutiquehoteller over hele verden fra sin base i Paris. Målet har fra begynnelsen vært å forene kvalitet, funksjonalitet og design i uniformer som er like komfortable som stilfulle.

Danske Morten Thuesen og italienske Letizia Caramia kommer fra den internasjonale moteverdenen, hvor de har vært en del av ikoniske motehus som Alexander McQueen og Isabel Marant. Begge hadde et ønske om å skape design med lang holdbarhet i både materialvalg og designuttrykk som et alternativ til den flyktige moten. Med Older Paris gir de uttrykk for en bærekraftig tankegang, og de har blant annet utviklet sitt eget økologiske og flekkavvisende tekstil som alle uniformene tar utgangspunkt i. Målet er design som eldes med ynde. Som har en iboende tidløshet og kvalitet som varer langt inn i fremtiden. Som det naturligste i verden blir ’older’.

Siden grunnleggelsen av Older Paris har designmerkets stilfulle uniformer funnet veien til en lang rekke prominente restaurantkjøkken, gourmetunivers og kunsthaller, så vel som til trendsettende personligheter innenfor gastronomien. Blant referansene finner man NOMA’s Barr & 108, Amass, Aska, Atsushi Tanaka, Le Mary Celeste, Frederik Bille Brahe, Palais de Tokyo & Les Grands Verres, Rosio Sanchéz, Simone Tondo, Tokuyoshi og mange flere.

I tillegg til en gjennomført kolleksjon av ekstraordinære uniformer tilbyr Older Paris også skreddersydde løsninger som fusjonerer design, gastronomi og bærekraft, og designduoen har dessuten samarbeidet med kunst- og interiørverdenen, inkludert med Studio Olafur Eliasson og Georg Jensen Damask.

I samarbeidet med Georg Jensen Damask har Older Paris’ tilnærming til design inspirert til OLDER-kolleksjonen av sengetøy, hvor dyner og puter blir kledd i uniform. Her er utgangspunktet den klassiske, stripete skjorten, hvor kvalitet og uttrykk er grunnsteinen i designet og bygger på stolte tradisjoner. Derfor vil designet også appellere til kommende generasjoner.

For Georg Jensen Damask har Older Paris designet OLDER-sengetøyet.
Older Paris
OLDER sengetøy Navy
Sett fra
Velg variant for å se lagerstatus