Velg språk
Oppvaskhåndkle
Farge

Oppvaskhåndkle

Opplev gleden ved et oppvaskhåndkle som er designet og vevd med utgangspunkt i tørreegenskaper, uansett om materialet er bomull, lin eller en blanding.

Og som samtidig vil pynte opp på kjøkkenet, både når det er i bruk og når det henger til tørk. Kolleksjonen kan blandes på kryss og tvers i kraft av de nøye avstemte fargene og de tidløse mønstrene.

Oppvaskhåndklær er en av hverdagens nødvendigheter, der funksjonaliteten er altavgjørende. Samtidig må de naturligvis gjerne fremstå vakre, også i- og etter bruk. Den kompromissløse kvaliteten kombineret med et gjennomført design gjør oppvaskhåndklærne våre til en elsket klassiker i kolleksjonen. Fra de helt klassiske utgavene som går tilbake i historien med mønstre fra arkivene, til oppvaskhåndklær skapt av nåtidens designere og vevere som har lagt både ekspertise og sjel i formgivningen av et uunnværlig element i kjøkkenet.
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.