Påsken 2023

Påsken markerer vårens ankomst og er en spesiell høytid som det knytter seg mange hyggelige tradisjoner til. I forbindelse med påsken er det naturlig å gjøre litt ekstra ut av borddekkingen når familie og venner skal samles rundt en brunsj, en påskelunsj eller en festlig middag.

Dekk opp med tradisjonelle lyse påskefarger og skap et personlig og stemningsfullt påskebord som innbyr til timevis av hyggelig samvær med de nærmeste.
Få inspirasjon til påskens borddekning, når familie og venner samles rundt bordet.

I påsken er tradisjonene i høysetet, og det er en fryd å gjøre noe særlig ut av rammen rundt påskelammet eller en hyggelig påskemorgen.

Georg Jensen Damask står bak flere klassiske design, som er fulle av påskestemning, og som vil ikle vår-hjemmet ditt både solskinn og blomsterstreif. Bodil Bødtker-Næss sin påskeduk med stiliserte kyllinger og egg har i mange hjem blitt en tradisjon i seg selv, og mønsteret er like relevant i dag som da hun designet det i 1979. En annen tidløs mulighet er Daisy, som danner en nydelig bakgrunn for påskepynten – og er like skjønn i hagen senere på året.

Alt ettersom om du er til det formelle uttrykket eller til en mer uhøytidelig borddekning, finnes det flere muligheter å velge mellem. Både duker, bordløpere, spisebrikker og stoffservietter lyser opp og hilser våren velkommen.