Velg språk
Påske
Farge

Påske

Få inspirasjon til påskens borddekning, når familie og venner samles rundt bordet.

I påsken er tradisjonene i høysetet, og det er en fryd å gjøre noe særlig ut av rammen rundt påskelammet eller en hyggelig påskemorgen.

Georg Jensen Damask står bak flere klassiske design, som er fulle av påskestemning, og som vil ikle vår-hjemmet ditt både solskinn og blomsterstreif. Bodil Bødtker-Næss sin påskeduk med stiliserte kyllinger og egg har i mange hjem blitt en tradisjon i seg selv, og mønsteret er like relevant i dag som da hun designet det i 1979. En annen tidløs mulighet er Daisy, som danner en nydelig bakgrunn for påskepynten – og er like skjønn i hagen senere på året.

Alt ettersom om du er til det formelle uttrykket eller til en mer uhøytidelig borddekning, finnes det flere muligheter å velge mellem. Både duker, bordløpere, spisebrikker og stoffservietter lyser opp og hilser våren velkommen.
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.