Velg språk
PÅSKEBORDLØPER Lemon Curd
Før musen over bildet for å zoome
PÅSKEBORDLØPER Lemon Curd
PÅSKEBORDLØPER Lemon Curd
PÅSKEBORDLØPER Lemon Curd
PÅSKEBORDLØPER Lemon Curd

PÅSKEBORDLØPER Lemon Curd

NOK 670,00


   På lager
Antall
Arbeidet med det vakre påskemotivet ble startet i 1978. Designet er fremdeles en klassisk budbringer om våren, med sine stiliserte kyllinger og egg som hører med i høytiden. Løperen kan brukes direkte på påskebordet, eller over en hvit damaskduk for et mer høytidelig uttrykk. Den er relansert i en blid gul nyanse, som ikke bare avspeiler nåtiden men også varer langt inn i fremtiden.

Motivet er designet av Bodil Bødtker-Næss, som var med i den indre kretsen av tekstilkunstnere rundt Georg Jensen Damask på 1970-tallet. Hun står også bak det klassiske julehjertemotivet, som er et signaturdesign i damaskkolleksjonen. Takket være sin grafiske enkelhet, har det vakre påskemotivet den samme tidløse elegansen.

Med sin raffinerte gule farge skaper bordløperen en perfekt bakgrunn for påskefrokostens pynt og tradisjoner, som samler generasjoner ved bordet. Den blir også en tradisjon i seg selv, som det er en glede å finne frem i påsketiden – år etter år. Matchende stoffservietter kompletterer uttrykket.

Påskedesignet fås også som duk, spisebrikke og stoffservietter.

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.Vis mer
Vis mindre
Se også
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.