Velg språk
PÅSKEDUKEN Lemon Curd
Før musen over bildet for å zoome
PÅSKEDUKEN Lemon Curd
PÅSKEDUKEN Lemon Curd
PÅSKEDUKEN Lemon Curd
PÅSKEDUKEN Lemon Curd

PÅSKEDUKEN Lemon Curd

NOK 1 800,00


   På lager
Antall
Design Bodil Bødtker-Næss

Arbeidet med PÅSKEDUKEN startet i 1978. Designet er fremdeles en klassisk budbringer om våren, med sine stiliserte kyllinger og egg som hører med i høytiden. Duken er relansert i en blid gul nyanse, som ikke bare avspeiler nåtiden men også varer langt inn i fremtiden.

Motivet er designet av Bodil Bødtker-Næss, som var med i den indre kretsen av tekstilkunstnere rundt Georg Jensen Damask på 1970-tallet. Hun står også bak det klassiske julehjertemotivet, som er et signaturdesign i damaskkolleksjonen. Takket være sin grafiske enkelhet, har det vakre påskemotivet den samme tidløse elegansen.

Med sin raffinerte gule farge skaper PÅSKEDUKEN en perfekt bakgrunn for påskefrokostens pynt og tradisjoner, som samler generasjoner ved bordet. Den blir også en tradisjon i seg selv, som det er en glede å finne frem i påsketiden – år etter år. Matchende stoffservietter kompletterer uttrykket.

Påskedesignet fås også som bordløper og spisebrikker.

MERK! Angitte mål er mål etter vask.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.