Choose language
Påskepakke til kjøkkenet
Før musen over bildet for å zoome
Påskepakke til kjøkkenet
Påskepakke til kjøkkenet

Påskepakke til kjøkkenet

NOK 220,00
   På lager
Antall

Ønsk påsken velkommen med stemningsfullt design på kjøkkenet. Vi har samlet en stilfull kjøkkenpakke i den karakteristiske gule fargen som hører påsken til. Påskeoppvaskhåndklet er vevd i en kraftig lin- og bomullsblanding, som utmerker seg med optimale tørkeegenskaper. Oppvaskhåndkleets grafiske enkelthet harmonerer vakkert med håndkleet i mykt bomull og skaper en forfriskende vårstemning på kjøkkenet. En herlig pakke, som forener design, funksjonalitet og gode tørkeegenskaper.

Påskepakken inneholder:
1 stk. påskeoppvaskhåndkle og 1 stk. EGYPT kjøkkenhåndkle i fargen Lemon curd.

PÅSKETILBUD: NOK 220

Påskekampanjen varer til den 22.04.2019. Tilbudene gjelder kun så lenge lageret rekker.
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.