Velg språk
PLAIN damaskduk Deep Blue
Før musen over bildet for å zoome
PLAIN damaskduk Deep Blue
PLAIN damaskduk Deep Blue
PLAIN damaskduk Deep Blue

PLAIN damaskduk Deep Blue

NOK 2 300,00


   På lager
Antall
En klassisk satengvevd linduk i ypperste kvalitet og deilig, dypblå farge. Materialet og den karakteristiske brede kanten gjør duken rustikk og raffinert på samme tid, og PLAIN vil fullende brordekkingen både ute og inne.

Den vakre mørkeblå fargen gir duken et fargemettet uttrykk som er like praktisk som det er stilfullt. Som materiale er lin mykt og tungt, men først og fremst luksuriøst. En av fordelene ved PLAIN er at duken har en elegant look, også uten å være nystrøket. Det gjør det opplagt å leke med uttrykket, for eksempel ved å dekke opp med PLAIN linservietter med brodert logo bundet i en løs knute eller pyntet med grønt for en sanselig og uhøytidelig stemning. Linserviettene fås i samme blå farge for et ensartet uttrykk og i andre vakre fargetoner for variasjon.  

Linduken er designet av vårt eget designteam med fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. Tidligere vevde vi alt i lin, og duken hyller fortidens sterke tradisjoner gjennom både materialvalg og den vakre broderte logoen.

Duken kan ikke bestilles på mål.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.