Choose language
2 stk. PLAIN Grey Lin-Servietter
Før musen over bildet for å zoome
2 stk. PLAIN Grey Lin-Servietter
2 stk. PLAIN Grey Lin-Servietter

2 stk. PLAIN Grey Lin-Servietter

Før NOK 330,00
NOK 264,00
Spar NOK 66,00
   På lager
Antall
20%
Design Georg Jensen Damask

Den myke grå linservietten er en vakker utgave av en klassisk linserviett. Satengveven med fin lintråd i høyeste kvalitet og den karakteristiske kanten gir linservietten en lett, nordisk og elegant fremtoning.

Med sitt enkle design er den grå linservietten et vakkert og raffinert tillegg til borddekkingen. Den er svært godt egnet til en klassisk oppdekking, men kan også skape verdi og være en estetisk opplevelse i en mer uformell sammenheng – hvor det dekkes opp uten duk. Like fin til store middager som til en enkel frokost eller på hagebordet.

Fargemessig passer linservietten til PLAIN-duken i grå.

Servietten passer også til våre øvrige duker. Se dem her

Str. 45 x 45 cmOm linservietter
  • Vevd av 100% lin.

  • Vaskes ved 40 °C.

  • Skånevaskes.

Gode råd
  • Legg servietten i kaldt vann i 3 timer og vask det deretter ved 40°C. Det gjør linen lettere å vedlikeholde.

  • Husk å folde servietten helt ut før bløtlegging.  

  • Strekk produktet etter vask og stryk det gjerne i fuktig tilstand.

  • Vi anbefaler IKKE tørketrumling av linservietter

Vis mer
Vis mindre
Se også
Mest populære
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.