Velg språk
PLAIN duk Grey
Før musen over bildet for å zoome
PLAIN duk Grey
PLAIN duk Grey
PLAIN duk Grey
PLAIN duk Grey

PLAIN duk Grey

NOK 2 300,00


   Velg variant for status
Antall
Design: Georg Jensen Damask

En klassisk satengvevet linduk av ypperste kvalitet. Materialet og den karakteristiske brede kanten gjør duken både rustikk og raffinert. PLAIN fulender borddekningen både ute og inne, ettersom den tilpasser seg omgivelsene på det vakreste vis.      

Linduken er designet av vårt eget designteam med fokus på funksjonalitet, kvalitet og skønnhet. Egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. Tidligere vevde vi alt i lin, og duken hyller dermed fortidens sterke tradisjoner gjennom både materialvalg og den flotte broderte logoen.

Som materiale er lin mykt og med tungt fall, men først og fremst luksuriøst. En av fordelene ved PLAIN er at den har et elegant look også om den ikke er nystrøket. Dette gjør det opplagt å variere og leke med uttrykket i borddekningen. Linservietter i grått eller hvitt, med brodert logo fullfører uttrykket.

Duken kan ikke bestilles på mål.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.