Choose language

PRESSEKONTAKT

Takk for din interesse for Georg Jensen Damask

Takk for din interesse for Georg Jensen Damask
På vår medienettside kan du uten innlogging laste ned bilder av samtlige produkter i kolleksjonen. Her finner du også pressemeldinger, priser og andre relevante opplysninger.

For utlån av prøver til fotografering, bruk av logo eller annet kontaktes:
PR- og markedsføringssjef
Mette Tonnesen  
Tlf. 76 33 36 44
met@damask.dk
Se sesongens mange nyheter akkurat her.
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.