• 60 dagers bytterett
  • Fri frakt v. kjøp over 600 NOK
  • Ingen tollgebyr
  • Norsk returadresse
Choose language
Salto
Produkter
Temaer

Salto

Designduoen og ekteparet Rikke og Kasper Salto har bakgrunn fra Danmarks Designskole begge to. Etter endt utdannelse har Rikke utelukkende arbeidet med design av tekstiler og fargesammensetninger, blant annet for Kvadrat og Fritz Hansen.

Les mer om Arne Jacobsen

Kasper har skapt seg en karriere innenfor møbler og belysning gjennom sitt arbeid for virksomheter som Fritz Hansen og Lightyears, og han har mottatt flere priser og utmerkelser for sine design.

Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.