Choose language
SAMSURIUM POLARIS keramikkstjerne
Før musen over bildet for å zoome
SAMSURIUM POLARIS keramikkstjerne
SAMSURIUM POLARIS keramikkstjerne
SAMSURIUM POLARIS keramikkstjerne

SAMSURIUM POLARIS keramikkstjerne

Før NOK 350,00
NOK 210,00
Spar NOK 140,00
   På lager
Antall
40%
Med utgangspunkt i duken FINNSDOTTIR, som hun selv har designet, har Thora Finnsdottir laget en vakker keramikkstjerne. Stjernen passer like godt som dekor liggende på duken, som hengende på juletreet eller på en gren i en flott vase. I likhet med dukens design er stjernen inspirert av antikke, fasetterte vinglass. SAMSURIUM POLARIS er designet og produsert av Finnsdóttir selv, og esken består av 3 hvite stjerner i størrelsen 90-110 mm.
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.