Velg språk
Servietter
Farge

Servietter

Fullfør borddekningen med stoffservietter som en liten, ekstravagant luksus. Det er en skjønn tradisjon som har fått en renessanse de siste årene, også i mer uformelle sammenhenger.

Stoffservietter indbyr til å gjøre litt ekstra ut av borddekningen. De vekker minner om livets store fester og middager på fine restauranter, og på samme vis høyner de nivået hjemme. Også på terrassen når det skal serveres lunsj eller middag ved hagebordet. Serviettene kan brettes og rulles på utallige måter til elegante formasjoner. En vakkert foldet stoffserviett er med til å opphøye måltidet og får gjestene dine til å føle seg ekstra velkomne og verdsatte.

Du finner servietter i mange nordiske fargetoner og i enkle design, nøye avstemt med vår kolleksjon av duker, bordløpere og spisebrikker. Stoffserviettene er vevd i samme garn som dukene våre, og de fås i flere materialer, alle med den høye kvaliteten som fellesnevner.
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.