_Alt_text

DESIGNERE

Diana Holstein

Diana Holstein (f. 1964) er utdannet grafisk designer fra Skolen for Brugskunst i 1989. Hun har blant annet arbeidet som designer for Tiffany & Co og Ralph Lauren i New York, samt Royal Copenhagen og Georg Jensen i Danmark.
Diana Holstein videreutdannet seg som smykkedesigner hos Institut for Ædelmetal i 2006, og har senere blitt et par sammen med Hanan Emquies, som også er smykkedesigner. I 2007 etablerte paret virksomheten Emquies-Holstein, med butikk og arbeidsverksted i indre København.
Diana Holstein er en av Danmarks dyktigste designere, og har ved flere tilfeller laget vakre design for Georg Jensen Damask. Diana Holstein har gjennom et helt spesielt samarbeid med Hennes Majestet Dronning Silvia av Sverige designet flere damaskduker. Bl.a. til den internasjonale speiderbevegelsen, The World Scout Foundation. Gjennom sitt arbeid for Georg Jensen Damask har Diana latt seg inspirere av gammel dreieteknikk, hvor dekorasjonene er begrenset til striper og ruter. Dette har ført til tidløse designklassikere som Square, Plaza og Tangent.
For Georg Jensen Damask har Diana Holstein blant annet designet Dronning Silvias Påskeduk, Castellatis-duken, Tangent-sengetøyet og World Scout-duken.
PRODUKTER DESIGNET AV

Diana Holstein