_Alt text

Bredere eller lengre?
Vi hjelper deg gjerne med spesielle mål

Hos Georg Jensen Damask har vi vår egen systue der vi syr tekstiler i spesialmål. Hvis du trenger en lengre duk eller et bredere dynetrekk, trår vi heller enn gjerne nålen.
Ikke alle bord er like, og ikke alle senger har standardstørrelser. Hvis kolleksjonen vår ikke inneholder målene du trenger, syr vi alltid gjerne på bestilling. Sengetøy, duker, spisebrikker og puter sys etter spesialmål etter ønske, og alle spesialbestillinger sys i vår egen systue i Kolding.
For alle spesialoppgaver gjelder det at du som kunde betaler for stoffet og en fast pris for sydamens tid.
_Alt_text

Typiske spesialoppgaver i systuen:

SPESIALLENGDE PÅ DUKER
Hvis du har et bord i en lengde som ikke matcher en duk i vår standardkolleksjon, har vi nesten alle design liggende på ruller, slik at vi kan sy duken i akkurat den lengden du ønsker.

ØKNING AV BREDDE PÅ DUK
Hvis du trenger en duk som er bredere enn 165 cm, kan vi øke bredden på duken. Dette betyr at to baner av damaskstoff tilpasses og sys diskret sammen på midten. Du betaler for stoffet og en fast pris for sydamens tid. Vær oppmerksom på at vi alltid har minst ett design som stoff i kolleksjonen med en bredde på helt opp til 210 cm. Vær oppmerksom på at det er design i kolleksjonen der det ikke er mulig å øke bredden. Kontakt oss gjerne for mer info.

OVALE DUKER
Vi kan også sy duker som passer til visse typer ovale bord. For bredder over 165 cm har vi også muligheten til å øke bredden på duken. To baner av damaskstoff tilpasses og sys diskret sammen på midten.

RUNDE DUKER
Vi kan også sy duker som passer til visse typer runde bord. Maksimal bredde i vår standardkolleksjon er 165 cm, men bredden kan økes ved diskret å sy to baner med damaskstoff sammen på midten.

_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text

SPESIALLENGDE/-BREDDE PÅ SENGETØY
Hvis du har en spesiell lengde eller bredde på ditt pute- eller dynetrekk, hjelper vi deg også gjerne med å sy sengetøy som passer.

SPISEBRIKKER OG SERVIETTER
Hvis du har et ønske om å få spisebrikker eller munnservietter i et av våre designs som ikke er en del av standardkolleksjonen, syr vi det gjerne for deg. Minimumsbestillingen er fire stk.

SOFAPUTER
Vi har også muligheten til å sy putetrekk til sofaputene dine av designs fra både duk- og sengetøyskolleksjonen. På sofaputetrekk sys også et Georg Jensen Damask-logomerke.

BARNESENGETØY
Alle våre sengetøy til voksne kan sys i baby- eller juniorstørrelse – uten ekstra kostnad.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil vite mer om mulighetene for å få sydd tekstiler i spesialstørrelser.
INSPIRATION

Shop the look