Velg språk
SNEFNUG damaskduk White
Før musen over bildet for å zoome
SNEFNUG damaskduk White
SNEFNUG damaskduk White
SNEFNUG damaskduk White
SNEFNUG damaskduk White

SNEFNUG damaskduk White

NOK 1 670,00


   På lager
Antall
Design: Jette Nevers

En raffinert damaskduk, som inviterer vinteren med til bords i form av de fineste, stiliserte snøfnugg.. Tolkningen av snøfnuggenes geometri er så stram at duken også kan benyttes til andre årstider, hvor den hvite duken løfter borddekkingen og stemningen.

SNOWFLAKES-duken er designet av tekstilkunstner Jette Nevers. Hun står bak flere geometriske tekstilmønstre for Georg Jensen Damask. Med inspirasjon fra snøfnuggets renhet og stille verden, har hun skapt et design med et enkelt og stramt uttrykk som skaper ro på bordet.

Tilbake står damaskduken som en studie i hvitt. Et blankt lerret som ikke krever en spesiell innredningsstil, men kompletteres i oppdekkingen med tilbehør ut fra humør, årstid og måltid. Matchende stoffservietter  kompletterer uttrykket.

MERK! Oppgitte mål er mål etter vask.


Vis mer
Vis mindre
Se også
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.