Velg språk
SOLID duk Army Green
Før musen over bildet for å zoome
SOLID duk Army Green
SOLID duk Army Green

SOLID duk Army Green

NOK 950,00


   På lager
Antall
En vakker lerretsvevd bomullsduk i en fantastisk, kraftig kvalitet og herlig grønn nyanse. SOLID er beregnet på hverdagens pent dekkede bord, der vevningen gjerne må være solid – derav navnet. Men duken er også velegnet til å skape kontrast og personlighet i en finere oppdekking.    

Den melerte vevningen gir et flott spill i duken. Dukens vakre militærgrønne fargetone skaper et uttrykk som både er klassisk og moderne, og som sammen med det kompromissløse designet gjør SOLID til en hverdagsduk i særklasse. Stoffservietter i kontrastfarge vil understreke det unike designet.

Duken er designet av vårt eget designteam med fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. Det er en duk som er som skapt til hyggestunder utendørs, men den er like vakker inne.

Duken kan ikke spesialproduseres.Vis mer
Vis mindre
Se også
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.