Velg språk
SOLID duk Navy
Før musen over bildet for å zoome
SOLID duk Navy
SOLID duk Navy
SOLID duk Navy

SOLID duk Navy

NOK 950,00


   På lager
Antall
En vakker, lerredsvevd bomullsduk i en fantastisk, kraftig kvalitet. SOLID er tiltenkt hverdagens veldekkede bord, der vevingen gjerne må være rustikk og solid – derav navnet. Duken er også velegnet til å skape kontrast og personlighet i en finere borddekning.    

Duken er designet av vårt eget designteam med fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. Det er en duk som skapt til hyggestunder utendørs, men den er selvsagt like fin om du vil bruke den innenfor.    

Den melerte vevningen gir et flott spill i duken. Med en blåfarge som kan minne om lys denim, er SOLID-duken et avslappet og moderne alternativ, der det kompromissløse håndverket gjør den til en hverdagsduk i særklasse. stoffservietter i kontrastfarge vil understreke det unike uttrykket.Vis mer
Vis mindre
Se også
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.