Velg språk
SOLID duk Winetasting
Før musen over bildet for å zoome
SOLID duk Winetasting
SOLID duk Winetasting
SOLID duk Winetasting
SOLID duk Winetasting

SOLID duk Winetasting

NOK 950,00


   På lager
Antall
En vakker lerretsvevd bomullsduk i en fantastisk, kraftig kvalitet og raffinert bordeauxfarge. SOLID er tiltenkt hverdagens veldekkede bord, der vevningen gjerne må være solid – derav navnet. Men stoffet er også egnet til å skape kontrast og personlighet i en finere oppdekning.    

Den melerte vevningen gir et flott spill i duken, som med sin vakre bordeauxfarge sender tankene til vinens sanselige univers. Designet er klassisk så vel som elegant, takket være den enkle stripen, og gjør sammen med det kompromissløse håndverket SOLID til en hverdagsduk i særklasse. Duken er tilgjengelig i tidløs Navy og en flott Army Green farge. Stoffservietter i kontrastfarge vil understreke det unike designet.

Duken er designet av vårt eget designteam med fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. Det er en duk som er som skapt for koselige stunder utendørs, men den vil også være vakker innendørs.

Duken kan ikke spesialfremstilles.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.