Velg språk
Sommerkampanje
Farge
Designere

Sommerkampanje

Sommeren er over oss, og koselige stunder med venner og familie venter på oss. Uansett om det er lagt opp for grilling, strandtur, piknik eller samlinger rundt bordet, så har vi vakre designklassikere som matcher anledningen.

Gå på oppdagelsesferd i våre stilfulle sommerkampanjer med hverdagsluksus til spisebordet, kjøkkenet og badet. Vi har samlet et utvalg av våre mest populære sommerfavoritter som både gjør det bra som velvære til deg selv eller en gave til noen du er glad i. F.eks. som takk for invitasjonen neste gang du er invitert på middag eller som en omtenksom gave når mottakeren minst venter det?

Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.