Choose language
SQUARE-DUK
Før musen over bildet for å zoome
SQUARE-DUK
SQUARE-DUK

SQUARE-DUK

Før NOK 1 760,00
NOK 1 056,00
Spar NOK 704,00


   På lager
Antall
40%
Design Diana Holstein

Mønsteret er inspirert av den gamle diagonalveveteknikken med ruter og striper. Resultatet er en enkel og klassisk damaskduk som med sin stilrene design fremstiller gamle vevetradisjoner i et moderne og tidløst lys.

MERK! Angitte mål er mål etter vask.


Vis mer
Vis mindre
Mest populære
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.