Nyheter

Hav, himmel, sand, leire og lyset fra den spede vårsolen. Spring Summer 2021-kolleksjonen er inspirert av den vakre danske naturen og landskapet som omgir oss.Spring Summer 2021 har tydelige forbindelser til dansk natur. Kolleksjonen er inspirert av landskapet og av naturens elementer; jorden, himmelen og havet.

Fargene Leire, Horisont og Archive understreker en fortelling om det danske landskapet og vårt forhold til det gjennom årtusener – oversatt til en moderne kolleksjon av enkle tekstiler til hverdagslivet.

Kolleksjonen er en hyllest til de vevde klassikerne i vårt arkiv og det håndverket vi har vært kjent for i generasjoner. Inspirasjonen til tekstilene er hverdagen. Tilberedningen av måltidet, samværet rundt bordet, det forfriskende badet og den givende søvnen.
Fargene Horisont, Leire og Archive trekker alle naturens ro med seg inn på soverommet og støtter en god og givende søvn. FACET stammer fra vårt gamle designarkiv og er blant våre mest kjente damaskvevde sengetøy. Det har en glatt overflate og et vakkert vevd mønster. PERCALE er sengetøy i en klassisk toskaftsbinding, som er myk med en lett naturlig krøll i et enkelt design med en liten brodert Damask-logo som eneste detalj. Begge tekstilene får et spesielt uttrykk i hver av de tre nye fargene. I Spring Summer 2021-kolleksjonen finnes også sengetøy til junior- og babydyne.
Vår LINEN-kimono i lin har blitt en av våre klassikere, og med sitt enkle snitt og sin myke kvalitet er det ikke vanskelig å forstå hvorfor. Denne sesongen kommer linkimonoen i White, som understreker det enkle designet, og i farger Leire, som med sine brente jordtoner gir kimonoen et mer moderne og varmt uttrykk. Blant tilbehøret i Spring Summer-kolleksjonen er vårt myke bomullspledd WAFFLE også tilgjengelig i den lyse beige nyansen Archive.